Tommy Jakobsen usikker til VM

Må MR-undersøkes for kneskade.

SLITER: Landslagets Tommy Jakobsen.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
SLITER: Landslagets Tommy Jakobsen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En kneskade gjør at det er usikkert om Tommy Jakobsen (41) kan delta i årets A-VM i ishockey.

Veteranen fullførte sluttspillet med smerter og må MR-undersøkes før et eventuelt VM-sluttspill, melder Hockeymagasinet.

Landslagssjef Roy Johansen offentliggjorde mandag det som ligner veldig på en VM-tropp, men som i første rekke skal møte Frankrike til de to siste oppkjøringskampene på hjemmebane til helgen.

Med unntak av Tommy Jakobsen, Mads Hansen og Patrick Thoresen er veldig mye likt det de fleste forventer starter VM mot Sverige 4. mai i Stockholm.

Jakobsen har tidligere uttalt at han takker ja til et nytt VM dersom han blir funnet god nok. Nå kan kneskaden han har hatt de siste to sesongene sette en stopper for det.

- Jeg har veldig vondt i kneet. Etter en lang prat med Roy (landslagstrener Johansen) søndag ble vi enig om at jeg skulle ta en MR-undersøkelse raskt, og så får vi ta det derfra, sier Jakobsen til Hockeymagasinet.

- Akkurat nå klarer jeg ikke å rette ut beinet, og det blir ikke bedre. Jeg våkner om natta med smerter og ser ingen grunn til å halte meg gjennom et mesterskap slik jeg har gjort i sluttspillet nå. Det er litt forskjell på det du møter der borte og de jeg har spilt mot her hjemme, sier Jakobsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer