- Tommy klar til Lyn-kampen

Friskmeldt i går, spiller trolig i kveld. Se siste nytt om lagene!

(Dagbladet.no): I går kveld ble var Tommy Svindal Larsen behandlet for sin leggskade, og etterpå kjente han ingenting til smertene.

Dermed er han trolig på plass i Odd Grenlands startoppstilling mot Lyn i kveld.

- Han var smertefri og vil prøve seg, sier klubblege Ola Stamnes til Dagbladet.no.

Lyn-trener Henning Berg tror ikke det er avgjørende for Odd om Svindal Larsen spiller eller ikke. Han venter uansett tøff motstand fra telemarkingene på søndag.

- Odd har kanskje vært det beste laget i høst. Tommy Svindal Larsen og Patrick Suffo har vært bra for Odd, men de har også flere gode spillere, sier Berg til Dagbladet.no.

Berg skal teste sin egen Tommy i morgen og på søndag. Lyn-midtstopper Tommy Berntsen har stått over treninger de siste dagene.

John Obi Mikel er aktuell fra start for Lyn bare dager etter at han kom tilbake til Norge.

- Han vurderes på lik linje med de andre spillerne i klubben, sier Berg.

SPILLER TROLIG: Tommy Svindal Larsen ble skadd under landslagssamling. Søndag er han aktuell for Odd Grenland mot Lyn. Foto: Scanpix
SPILLER TROLIG: Tommy Svindal Larsen ble skadd under landslagssamling. Søndag er han aktuell for Odd Grenland mot Lyn. Foto: Scanpix Vis mer

Bodø/Glimt-Tromsø

Søndag klokka 18.00

Glimt: Roy Miller ble kneskadd i landskamp for Costa Rica denne uka. Langtidsskadde Cato Hansen er den eneste som mangler ved siden av Miller.

Tromsø: Knut Borch ble i går operert for lyskeproblemene, og er ute i fire til seks uker. Ellers er bare Runar Normann usikker på grunn av sjukdom.

Lyn-Odd Grenland

Søndag klokka 18.00

Lyn: Tommy Berntsen fikk en ankelskade på trening i går, og vil bli testet opp mot kampstart. Utover det er det bare Kevin Larsen som er ute med skade.

Odd: Tommy Svindal Larsen er klar. Espen Ruud er friskmeldt, men har bedt om å ikke bli brukt fordi han føler treningsgrunnlaget er for dårlig etter den siste tids hodesmerter. Morten Knutsen har tråkket over og er uaktuell, mens Fernando de Ornelas står over for gule kort.

Start-Ham-Kam

Søndag klokka 18.00

Start:

Ham-Kam: Petter Vaagan Moen står over, etter at Ham-Kam fikk avslag på anken mot to kampers utestengelse for det røde kortet mot Hønefoss, skriver Hamar Arbeiderblad. Glenn Ståhl og Oluwasegun Abiodun er de eneste som står igjen på skadelista, som til tider har vært nesten like lang som lista over spillere som har vært tilgjengelige for Ståle Solbakken.

Lillestrøm-Brann

Søndag klokka 20.15

Lillestrøm: Frode Kippe er tilbake i trening etter skaden som gjorde at han trakk seg fra landskampene mot Slovenia og Skottland. - Jeg føler meg mye bedre, men det er mulig at kampen kommer litt for tidlig. Det er uaktuelt å ta noen sjanser, sier Kippe til Romerikes Blad. Michael Mifsud er også skadd.

Brann: Mons Ivar Mjelde sier til Bergens Tidende at han starter med samme lag som knuste Fredrikstad. Det betyr at Helge Haugen og Charlie Miller starter på benken til tross for at de er tilbake fra karantene.

SPILLER BACK: Vidar Riseth overtar backplassen til Christer Basma.