HARDT PRESSET: Ståle Solbakken og Wolves tapte 0-1 hjemme mot Millwall på tirsdag, der klubben opplevde sitt laveste tilskuertall på fem og et halvt år. Nå har noen supportere latt sin misnøye gå utover nordmannens bil. 
Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix
HARDT PRESSET: Ståle Solbakken og Wolves tapte 0-1 hjemme mot Millwall på tirsdag, der klubben opplevde sitt laveste tilskuertall på fem og et halvt år. Nå har noen supportere latt sin misnøye gå utover nordmannens bil. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpixVis mer

Tømte malingspann over bilen til Ståle

- Jeg må beskytte familien min, sier Wolves-manageren.

(Dagbladet): Ni kamper på rad uten seier har tæret på tålmodigheten til Wolverhampton-supporterne.

Riktignok har det ikke vært noen opprørsstemning eller nevneverdige mishagsytringer mot manager Ståle Solbakken under kampene, men natt til torsdag ble nordmannens bil vandalisert.

Wolves' hjemmeside opplyser at et malingspann ble tømt over bilen hans. Solbakken og klubben tar saken såpass alvorlig at politiet er koblet inn.

- Jeg aksepterer fullt og helt at supporterne stiller spørsmål etter de dårlige resultatene den siste tida, men dette handler om å beskytte familien. Derfor har vi bedt politiet om å etterforske saken, sier han.

Overfor Dagbladet utdyper Solbakken:

- Det skjedde utenfor døra der jeg bor, ti meter utenfor. Det sto 25 andre biler der også, flere av dem finere enn min, og det var bare min som var tilgriset. Det var preget av hastverksarbeid - riper, spray og maling var spredd utover. En fra klubben kom og hentet meg i dag tidlig.

Solbakken kjører en BMW, men er ikke mer interessert enn at han ikke vet akkurat hva slags modell det er.

- Alle som kjenner meg vet at jeg ikke har peiling på bil, sier han med et smil.

- Kanskje et dumt spørsmål, men opplever du dette som ubehagelig?

- Dette kan være en gal manns verk, jeg vil ikke spekulere i det.

Ut fra pressemeldingen virker det som man tar det for gitt at det var Wolves-tilhengere som står bak. Solbakken er i hvert fall opptatt av å understreke at dette ikke endrer på hans gode inntrykk av supporterne.

- Jeg sier det igjen: Jeg har bare gode ting å si om støtten jeg har fått, selv under den vanskelige perioden vi har vært gjennom i det siste. Jeg synes Wolves-fansen er rettferdige og fornuftige, og jeg vil gjøre alt for å skaffe dem den suksessen de fortjener.

Det er ikke første gang nordmannen opplever ubehageligheter fra supportere.

I våres ble treningsanlegget til Köln tagget ned med budskap som «ingen ære», «forrædere» og «horesønner».

Måneden i forveien stakk tyver av med BMW-en til Solbakkens kone.