Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tonje Nøstvold skal bli mor

Gir seg i Byåsen.

VENTER BARN: Tonje Nøstvold (29) har spilt sin siste håndballkamp for Byåsen. Stavanger-jenta slutter fordi hun skal bli mor i mai, skriver Stavanger Aftenblad. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
VENTER BARN: Tonje Nøstvold (29) har spilt sin siste håndballkamp for Byåsen. Stavanger-jenta slutter fordi hun skal bli mor i mai, skriver Stavanger Aftenblad. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tonje Nøstvold (29) har spilt sin siste håndballkamp for Byåsen. Stavanger-jenta slutter fordi hun skal bli mor i mai, skriver Stavanger Aftenblad.

Mandag snakket hun med sine lagvenninner i Byåsen om avgjørelsen. Hun er tolv uker på vei og følger derfor legens råd om å kutte ut alt håndballspill. Hun blir mor for første gang i mai.

- Jentene ble glade på mine vegne da jeg fortalte om graviditeten, men syntes selvfølgelig det var litt synd for Byåsen. Selv gleder jeg meg stort til å bli mor, sier Nøstvold til avisen.

Nøstvold er samboer med den tidligere Vidar- og Viking-målvakten Christoffer Midbøe Lunde. Paret flyttet tilbake til Stavanger så raskt det er praktisk mulig.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!