Tonje på vei til Danmark

Larviks bakspiller Tonje Larsen var i helga i danske Viborg. Den framtidige Viborg-sjefen Ulrik Wilbek vil gjerne ha Tonje som en sentral personlighet i det nye storlaget sitt.

Usikkerheten etter kontraktbruddet mellom trener Kristjan Halldorsson og Larvik HK sprer seg. Nå ser altså klubbens mest sentrale spiller, Tonje Larsen, etter en ny klubb og mulighetene er store for at hun kan gå til Viborg.

Bakspilleren Tonje, en viktig brikke også på Marit Breiviks landslag, ble møtt av den tidligere danske landslagssjefen Ulrik Wilbek.

Det forteller København-avisa BT i dag.

Krever avklaring

Tonjes representant i forhandlingene sier til danske media at hun vil spille for Viborg hvis situasjonen i Larvik ikke avklares snarest.

Med avklaring mener Tonje Larsen og resten av Larvik HKs jenter på eliteserielaget at klubben må gi trener Kristjan Halldorsson den treårskontrakten han opprinnelig ønsket.

Sammen med Tjugum

Men Kristjan Halldorsson sa for fire dager siden til Dagbladet at han er definitivt ferdig med Larvik. I helga var han i Bergen for å skrive kontrakten med Tertnes.

Det betyr at Tonje Larsen neste sesong kan bli lagkollega med den norske landslagsspilleren Heidi Tjugum i Viborg.