Tonje skal tvinge seg til å se marerittet om igjen

- Føles som min verste landskamp.

FLAUT TAP: For norske håndballjenter svir det å tape for Sverige. Og det er ekstra vondt for Tonje Larsen & co. å ryke etter en så svak kamp som i går kveld.
FLAUT TAP: For norske håndballjenter svir det å tape for Sverige. Og det er ekstra vondt for Tonje Larsen & co. å ryke etter en så svak kamp som i går kveld. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet): Norge spilte egentlig en grei forsvarskamp i går. 24 baklengs holder som regel til seier for de norske jentene, men svenskene slapp kanskje litt for billig til på sidene.

Framover var omtrent alt - bortsett fra en flott Ida Alstad-periode etter pause - helsvart. Dermed endte det med femmålstap.

Tonje Larsen har vunnet EM, VM og OL - men hun har også vært med på en del dårlige forestillinger i løpet av sin 260 kamper lange landslagskarriere. Gårsdagens karakteriserer hun som en av de verste.

- Og akkurat nå føles det som den aller verste, sier hun til Dagbladet.

- Kjipt Det er ikke Tonje Larsens skyld at Norge tapte. Hun er en av mange som sviktet.

For omtrent alt sviktet framover mot Sverige.

- Det er kjip. Sverige var gode, men vi gikk i fella. Det var ikke akkurat vår beste dag på jobben, sier Larsen.

Allerede i morgen kveld må den slette arbeidsdagen være glemt, for da skal jentene i ilden igjen, mot Ukraina. Med seier der har Norge fortsatt et grep om en plass i semifinalen.

Alt er fremdeles i Norges hender.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer