- Tonje var råbra

Tonje Larsen i VM-form imponerte Marit Breivik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Larvik - Kometal Skopje 27-24. Tonje Larsen (32) spilte i kveld sin første kamp på en måned, da Larvik møtte Kometal Skopje i Champions League.

Men det virket ikke som skadeavbrekket har satt henne tilbake.

Trener Karl Erik Bøhn var svært fornøyd med Larsens første 30 minutter, men likte dårlig at hun «styrte butikken alene».

For resten av LHK-jentene sleit framover på banen. Bakover var det bunnsolid, helt til de raknet og ga fra seg en tremålsledelse til 12-12 til pause.

- Råbra

Landslagssjef Marit Breivik satt på tribunen, og så Larsen storspille. Spilleren selv har veldig lyst på en VM-tur til Frankrike om 38 dager, men først skal en medisinsk evaluering gjennomføres.

- Tonje var råbra i 1. omgang, men litt mer beskjeden etter pause. Det hun viste i kveld er absolutt godt nok for oss, sier Breivik til TV 2.

Både hun og Bøhn sier det er viktig at Tonje testes godt de neste ukene, for at de skal være sikre på at hun tåler det tøffe kampprogrammet i VM.

Larsen selv mener det skal gå bra.

- Jeg føler meg helt fin og har veldig lyst til å være med til VM. Kneet mitt er helt bra og jeg tror det vil tåle et mesterskap, sier 32-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer