Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tønnesen mister EM

Ny skade for landslagsspilleren, som dermed går glipp av EM på hjemmebane.

NY SKADE: Kent Robin Tønnesen mistet også VM i år. Neste år går han også glipp av EM på hjemmebane. Foto: NTB/Scanpix
NY SKADE: Kent Robin Tønnesen mistet også VM i år. Neste år går han også glipp av EM på hjemmebane. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Det melder håndballforbundet i en pressemelding.

Håndballguttas Kent Robin Tønnesen har fått påvist avrevet akilles. Nå venter operasjon og rehabilitering, heter det i pressemeldinga.

Det var under helgas EHF Champions League-kamp mellom Veszprém og Vardar at uhellet var ute for høyrebacken.

- Vi har dessverre fått beskjed fra Kent Robin og det medisinske støtteapparatet i Veszprém om at hans akilles røk i søndagens klubbkamp, sier Håndballguttas landslagslege Thomas Torgalsen.

Klubben har mandag formiddag lagt ut en artikkel om skaden.

- Han fikk bekreftet skaden gjennom MR-undersøkelser i Ungarn mandag. Nå reiser han hjem til Norge for oppfølging og operasjon via landslagets nettverk, sier Torgalsen videre.

Skaden innebærer at Tønnesen må belage seg på et lengre avbrekk fra håndballbanen.

Nyheten kommer på et svært ugunstig tidspunkt: 10. januar spiller Håndballgutta sin første EM-kamp på hjemmebane i Trondheim.

Det mesterskapet går nå uten Kent Robin Tønnesen, som også mistet VM i Danmark/Tyskland i januar 2019 på grunn av skade.

Saken oppdateres!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media