Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Veszprem straffer spillerne økonomisk etter dårlige resultater

Tønnesen og lagkameratene får lønnskutt etter dårlige resultater

Fans, klubb og klubbeiere i den ungarske toppklubben Veszprém er så misfornøyde med de seneste resultatene at spillerne har blitt straffet økonomisk.

MÅ TA LØNNSKUTT: Kent Robin Tønnesen og lagkameratene i Veszprem. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
MÅ TA LØNNSKUTT: Kent Robin Tønnesen og lagkameratene i Veszprem. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Det offentliggjorde Veszprém i en høyst uvanlig pressemelding på sitt nettsted tirsdag.

- Klubben og firmaet bak laget har besluttet å suspendere den delen av spillerlønningene som går ut over grunnlønnen hos førstelagsspillerne og trenerstaben inntil sesongslutt i Ungarn, skriver klubben.

- Klubben vil treffe en endelig beslutning om temaet i henhold til klubbens prestasjoner i de kommende kampene, fortsetter Veszprém, som har den norske landslagsspilleren Kent Robin Tønnesen i stallen.

Press

Ordlyden i innlegget tyder på at spillernes eventuelle resultatbonuser er fjernet, og under alle omstendigheter er klubben under kraftig press før returoppgjøret mot Bjarte Myrhols Skjern i mesterligaen.

Det første oppgjøret i Skjern tapte Veszprém med sju mål, og 25-32-tapet har ikke vekket begeistring i klubben som har som målsetting å vinne mesterligaen.

Fete lønninger

Veszprém er velkjent for å lokke stjernespillere med fete lønninger fordi mesterliga-ambisjonen er så klar. Nå er det vinn eller forsvinn for Tønnesen og co.

- Klubben og eierne føler at noen resultater denne sesongen har vært uakseptable når det kommer til prestasjon og innstilling. Det er uverdig for tradisjonen i en klubb som er mer enn 40 år gammel, og det fornærmer en hver som bidrar til å skape historie i klubben og gjøre navnet til klubben velkjent i Europa, skriver klubben.

Returoppgjøret i mesterligaen mot Skjern spilles lørdag. Vinneren over to kamper går til kvartfinale.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling