Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tony (31) scoret for første gang på over ti år - da stormet publikum banen

Hibbert scoret i sin egen testimonial.

ET EKTE PUBLIKUMSMÅL: Slik så det ut på Goodison Park da Tony Hibbert scoret sitt første mål for Everton. Hibbert scoret i sin egen testimonial etter mer enn ti år og 300 kamper for klubben. Se hele sekvensen her.Foto: NovaSports/Youtube
ET EKTE PUBLIKUMSMÅL: Slik så det ut på Goodison Park da Tony Hibbert scoret sitt første mål for Everton. Hibbert scoret i sin egen testimonial etter mer enn ti år og 300 kamper for klubben. Se hele sekvensen her.Foto: NovaSports/Youtube Vis mer

(Dagbladet): Liverpool-gutten Tony Hibbert har vært usedvanlig lojal mot barndomsklubben Everton gjennom mer enn tjue år. Derfor var det også rett og rimelig at klubben ga ham en testimonial mot AEK Aten i går, nesten elleve år etter a-lagsdebuten for den blå klubben i hjembyen.

Hibbert har aldri scoret for Everton, men da han endelig fikk sjansen fra knappe tjue meter i går satt den.

Med fire skritts tilløp banket Hibbert ballen under den hoppende AEK-muren og i keepers nærmeste hjørne. 4-1, som også ble sluttresultatet.

Da tok det helt av på tribunene. Som du kan se på denne videoen kommer det stadig flere fans stormende inn på banen for å gratulere Hibbert. Ettersom vaktene mister kontrollen over alle gratulantene hiver stadig flere seg med i feiringen på banen.

Til slutt står det hundrevis av Everton-supportere på gresset og jubler.

Siden dette var en testimonial står forøvrig Hibbert fortsatt uten offisielle scoringer for Everton.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media