Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tony Adams åpner alkoklinikk

Arsenal-kaptein Tony Adams er erklært alkoholiker. Nå vil 33-åringen hjelpe andre Premier League-spillere i kampen mot flaska.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Adams har planer om å åpne en egen rehabiliteringsklinikk for fotballspillere. Senteret vil ha 12 rom med en egen fotballbane, svømmebasseng, biljardrom og treningsrom.

I tillegg byr Adams' klinikk på faglig ekspertise for misbrukere av alkohol og narkotika.

- En spiller ringte meg nylig og fortalte om problemet sitt. Han var bekymret for at folk ikke ville forstå. Hvis det eksisterte et behandlingsenter for fotballere ville han sluppet å kaste bort flere år. Han ville fått hjelp med en gang, sier Adams til The Sun.

Adams skadet seg sjøl i rus flere ganger, og ble fengslet i fire måneder for fyllekjøring i 1990. Først for fire år siden ble han tørrlagt.

- Mange spillere har fått ødelagt karrieren sin fordi de ikke har gjort noe med problemene sine. Jeg skulle ønske jeg hadde fått hjelp for ti år siden, sier Adams.

Arsenal-stopperen har ikke noen dato for når klinikken skal åpne, men er ikke i tvil om at det er marked for et nytt behandlingstilbud for fotballspillere.

- Jeg tror vi kommer til å ha spillere nok til å holde oss travle, sier Adams.