Tony Soprano som Tottenham-boss?

Like som to dråper vann.

(Dagbladet.no): Mange lesere har bitt seg merke i Dagbladet-fotograf Arnt E. Folviks eventyrlige feiringsbilde av Azar Karadas, Martin Andresen og Thorstein Helstad fra Åråsen, der de mer eller mindre avgjorde gullkampen med den overbevisende 5-1-seieren.

På RBK-supporternes forum på Kjernen.com, der man må more seg over andre ting enn sportslig suksess denne sesongen, har skarpe øyne funnet likheten mellom de tre Brann-spillerne og Theodor Kittelsens trolske trio.

De to andre parene vi serverer i dag, er begge hentet fra London og Premier Leagues managerstoler. Både Tottenhams trøblende nederlender Martin Jol og Chelseas nyansatte israeler Avram Grant har sine dobbeltgjengere i TV- og filmverdenen.

Send gjerne inn flere dobbeltgjengere fra sportens verden på mail.

TROLSK LIKHET: Det er ikke klart om Branns landslagstrio poserer som tre Kittelsen-troll med vilje, men i høst har de hatt samme skremmende effekt på Tippeliga-motstanderne som trollene har på småungene. Illustrasjon: Theodor Kittelsen. Foto: Arnt E. Folvik
TROLSK LIKHET: Det er ikke klart om Branns landslagstrio poserer som tre Kittelsen-troll med vilje, men i høst har de hatt samme skremmende effekt på Tippeliga-motstanderne som trollene har på småungene. Illustrasjon: Theodor Kittelsen. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer
SJEFSDRÅPER 1: Mafia-manager Tony Soprano og Tottenham-boss Martin Jol.
SJEFSDRÅPER 2: Chelsea-boss Avram Grant og Gungan-sjef Boss Nass fra Star Wars.