Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Topp tre i hockeynorge - uten ishall

Tromsø Hockey knuser Vålerenga i Klubben.

SNART INNE: Tromsø får endelig ishall til året, men først må Tromsø Hockey måke seg igjennom nok en vinter utendørs. Dagbladet besøkte utendørsbanen i 2007.
Foto: Ingun A. Mæhlum/Dagbladet
SNART INNE: Tromsø får endelig ishall til året, men først må Tromsø Hockey måke seg igjennom nok en vinter utendørs. Dagbladet besøkte utendørsbanen i 2007. Foto: Ingun A. Mæhlum/Dagbladet Vis mer

||| • Her kan du stemme på klubben i ditt hjerte!

(Dagbladet): På nyåret vil Tromsø Hockey åpne den første ishallen i Nord-Norges historie, og Tromsø Hockey satser hardt mot Norgestoppen.

I Klubben i mitt hjerte-avstemminga har de allerede inntatt en tetplassering på landsbasis. Bare Lillehammer og Sparta Sarpsborg Ishockeyklubb har fått flere stemmer enn Tromsø Hockey blant ishockeyklubbene i klassen for spesialidrettslag over 100 medlemmer, og nordlendingene er godt inne i topp 20.

Et stykke er det likevel opp til førsteplassen, så hvis du er ute etter å skaffe Tromsø Ishockey ekstrautstyr til når hallen står klar, er det på tide å stemme.

Det gjelder alle andre med en klubb i sitt hjerte også, stem på din klubb her.

Klubben i mitt hjerte 2009
Lørdag 7. november klokka 00.01 er vi i gang igjen med avstemningen Klubben i mitt hjerte. Som vanlig er det Norges Idrettsforbund og Olympiske Komite, Norsk Tipping, P4 og Dagbladet som inviterer dere til å stemme på favorittklubben.
Denne gangen er avstemningen delt inn i 5 klasser:

Klasse 1:  Fleridrettslag med mer enn 500 medlemmer. Her er førstepremien 100 000 kroner i utstyr, mens andrepremien er på 25 000 kroner.

Klasse 2:  Fleridrettslag med mindre enn 500 medlemmer. Her er førstepremien 75 000 kroner i utstyr, mens andrepremien er på 25 000 kroner.

Klasse 3: Spesialidrettslag med flere enn 100 medlemmer. Her er det 50 000 kroner til vinneren, mens nest beste klubb får 25 000 kroner.

Klasse 4: Spesialidrettslag med færre enn 100 medlemmer. Her er det 25 000 kroner til beste klubb, mens nummer to får 10 000 kroner.

Klasse 5: 
Bedrifts- og studentidrettslag. Vinneren får 25 000 kroner, mens lag nummer to får 10 000 kroner.

Når avstemningen er i gang kan du stemme helt til Fredag 20. november klokka 12.

For å få et godt resultat for din klubb gjelder det å være forberedt. Prøv med e-mail, Facebook-sider eller gode, gamle oppslag på klubbhuset. Her setter bare fantasien grenser.

I fjor vant Fram Larvik den største klassen, Siddis fra Stavanger ble best i klasse 2, Rosenborg var mest populær av de store spesialklubbene, mens lille Janus FK, også fra Trondheim, seiret i den minste klassen. 

image: Topp tre i hockeynorge - uten ishall
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media