Toppdommer fant porschen badet i etsende syre

Eksen arrestert.

(Dagbladet.no): Premier League-dommer Mark Clattenburg ble tidenes yngste toppdommer i England da han debuterte i ligaen som 25-åring. Han har vært involvert i flere kontroversielle episoder på banen, ikke minst da han underkjente Tottenhams vinnermål på Old Trafford i 2005.

Derfor er kanskje litt overraskende at det ikke er sinte fotballspillere som nå er arrestert for å ha vandalisert Clattenburgs porsche til en verdi av en halv million kroner.

- Vi kan bekrefte at en 35 år gammel kvinne er arrestert, og hun fortsetter å hjelpe oss med etterforskningen, sier en talsmann for politiet i Northumbria til Daily Mail.

Kvinnen skal ifølge avisa være Clattenburgs ekskjæreste, Susan Clegg.

Etsende stoff

Bilen, en Porsche Boxster, sto parkert utenfor en av leilighetene til Clattenburg i Newcastle. Da Clattenburg skulle kjøre fra stedet var bilen dynket med et etsende stoff.

Clegg og Clattenburg var, i tillegg til å være kjærester, forretningspartnere. To uker før hærverket skal de to ha møtt i retten på grunn av gjeld i deres felles selskap, et selskap som nå er i ferd med å slås konkurs.

Clattenburg er også suspendert av det engelske dommerforbundet på grunn av privat gjeld, og dømmer derfor ikke kamper i Premier League for tiden.

IKKE AKKURAT KJÆRLIG PÅ HJEMMEFRONTEN: Toppdommer Mark Clattenburg fikk bilen vandalisert av eksen. Foto: GLYN KIRK/ AFP
IKKE AKKURAT KJÆRLIG PÅ HJEMMEFRONTEN: Toppdommer Mark Clattenburg fikk bilen vandalisert av eksen. Foto: GLYN KIRK/ AFP Vis mer
Toppdommer fant porschen badet i etsende syre