Alexander Sørloth imponerer i Danmark

Topper sensasjonelt kåring: - En gigant blant menn

Omtales som det beste kjøpet i dansk fotball: - Aldri tvil.

PÅ FRAMMARSJ: Alexander Sørloth har ti landskamper og ett mål for Norge. Han spiller til daglig i Midtjylland. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
PÅ FRAMMARSJ: Alexander Sørloth har ti landskamper og ett mål for Norge. Han spiller til daglig i Midtjylland. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den danske storavisa Ekstra Bladet kårer i dag Alexander Sørloth (21) til sommerens beste kjøp i Superligaen.

Totalt kjøpte klubbene i den danske toppserien i fotball 95 spillere. Men ingen slår FC Midtjyllands kjøp av den norske landslagsspissen Sørloth, ifølge Ekstra Bladet.

- Alexander Sørloth fra FC Midtjylland har med rekordfart utviklet seg til en gigant i Superligaen. Derfor er han nummer én på Ekstra Bladets liste over sommerens beste kjøp, erklærer avisa.

Midtjylland topper serien i Danmark, på bedre målforskjell enn Nordsjælland. Sammen med Ebere Paul Onuachu er Sørloth lagets toppscorer med åtte mål. I tillegg har han seks målgivende pasninger.

Ingen tvil

Ekstra Bladet skriver at det aldri var noen tvil om hvem som skulle toppe kåringen. På de to neste plassene følger AC Horsens-spillerne Jesse Joronen og Alexander Ludwig.

Sørloth kom fra det som etter hvert utviklet seg til et mislykket opphold i Groningen i Nederland. Før den tid spilte han i Bodø/Glimt og Rosenborg.

- Norske Sørloth kom til FC Midtjylland som et uferdig, spennende prosjekt – og han slo til med rekordfart, skriver Ekstra Bladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer