Toppfotballsjef Semb kommenterte City - United under den norske serieinnspurten

Uproblematisk, mener Kjetil Siem.

KLARTERT PÅ FORHÅND: Nils Johan Sembs kommentering av Manchester City - Manchester United søndag var klarert på forhånd, sier kjetil Siem.
Foto: Lise Åserud / Scanpix
KLARTERT PÅ FORHÅND: Nils Johan Sembs kommentering av Manchester City - Manchester United søndag var klarert på forhånd, sier kjetil Siem. Foto: Lise Åserud / ScanpixVis mer

Søndag kommenterte toppfotballsjef Nils Johan Semb Manchester City mot Manchester United framfor å være på plass under den norske serieinnspurten. - Uproblematisk, mener Kjetil Siem.

- Det var klarert på forhånd at han kunne gjøre den jobben. En toppfotballsjef får ikke gjort noe fra eller til i en serieinnspurt, sier generalsekretæren i Norges Fotballforbund til NTB.

Semb var på plass i Manchester for å kommentere storkampen som endte 1-0 til de lyseblå. I sosiale medier har flere reagert på at 55-åringen ikke var til stede under eliteseriens nest siste og 1. divisjons siste serierunde.

- Han spurte meg om det var greit og jeg synes det er dårlig gjort å si at han burde være på en serieinnspurt. Det er ikke det som er toppfotballsjefens rolle. Man må ha slakk for at han kan gjøre andre ting, sier Siem.

- Han kombinerte det med andre ting i England, legger han til.

- Forstår du at noen kan reagere på prioriteringen?

- Det er typisk at man skal kaste seg på når man ikke vet bakgrunnen. Det viktigste er spenningen i serieinnspurten, ikke vi som jobber her. Om vi er i inn- eller utland bør ikke ha noe å si, avslutter Siem.

(NTB)