Darren Fletcher kobles til toppjobb

- Toppkandidat til United-jobb

Skal være aktuell for en retur til gamleklubben.

AKTUELL: Darren Fletcher (t.h.) kan være på vei tilbake til Manchester United. Her sammen med klubbens legendariske manager Sir Alex Ferguson. I bakgrunnen står Ole Gunnar Solskjærs assistentmanager, Mike Phelan. Foto: NTB scanpix.
AKTUELL: Darren Fletcher (t.h.) kan være på vei tilbake til Manchester United. Her sammen med klubbens legendariske manager Sir Alex Ferguson. I bakgrunnen står Ole Gunnar Solskjærs assistentmanager, Mike Phelan. Foto: NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter en dårlig sesong er det forventet at det vil bli gjort store utskiftninger på Old Trafford i sommer.

Manchester United endte til slutt på 6.-plass i Premier League, og det ble heller ikke suksess i noen av de andre turneringene gigantklubben deltok i.

Ole Gunnar Solskjær fikk en drømmestart i managerstolen da han tok over før jul, men de siste månedene har vært begredelige for nordmannen og hans menn. I de avgjørende rundene av Premier League ble det ingen seire i løpet av de fem siste kampene, og United havnet utenfor de ettertraktede Champions League-plassene.

Det er forventet at flere spillere vil komme inn de neste månedene, men det skal også være planer om å gjøre endringer i ledelsen og klubbens struktur. Nå kobles en av Solskjærs tidligere lagkamerater til en ny rolle.

- Blir bekymret

Klubben har hatt et uttalt mål om å få på plass en sportsdirektør, og det skal være Darren Fletcher som er toppkandidaten til jobben. Det skriver Sky Sports.

35 år gamle Fletcher skal allerede ha hatt samtaler med noen av klubbens ledere om en slik rolle. Tanken er at skotten skal fungere som et bindeledd mellom Solskjær og styret, og det er forventet at Fletcher vil jobbe tett med kristiansunderen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer