Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Toppkarakter for Ødegaard. Real-stjerner slaktes

Real Madrid slaktes totalt eter 3-4-tapet for Martin Ødegaards Real Sociedad i den spanske fotballcupen torsdag.

IMPONERTE: Martin Ødegaard slo ut Real Madrid i den spanske fotballcupen. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB scanpix
IMPONERTE: Martin Ødegaard slo ut Real Madrid i den spanske fotballcupen. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB scanpix Vis mer

Real Madrid får gjennomgå kraftig i sportsavisen Marca. Sju spillere og Zinédine Zidane får ikke engang karakter. Disse går vanligvis fra én til tre (best). Det er uhyre sjelden avisen slår til slik.

Ødegaard (spilte 64 minutter) scorer maks på spillerbørsen sammen med tre lagkamerater og trener Imanol Alguacil. Svenske Alexander Isak, som scoret to mål på like mange minutter, er blant spillerne som får toppkarakter sammen med nordmannen.

Ødegaard ordnet 1-0 etter en keeperfeil. Sociedad var oppe i en 4-1-ledelse før vertene kom med et lite støt. Det holdt ikke. Dermed tapte Real Madrid for første gang på lenge.

Senere onsdag røk Barcelona også ut av cupen. Det skjedde etter 0-1-tap borte mot Athletic Bilbao.

Real Sociedad har ikke vunnet den spanske cupen siden 1987.

Ødegaard er leid ut av Real Madrid, foreløpig for inneværende sesong. Avtalen kan forlenges med ytterligere én sesong. Nordmannen har flere ganger sagt at han sikter mot å spille i Real Sociedad til sommeren 2021.