Topplagene skuffet i Kristiansand

Målløst oppgjør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kampen minutt for minutt.

(Dagbladet.no): Elendige baneforhold må ta mye av skylda for det svake spillet på Kristiansand Stadion. Start forsøkte å unngå småspill ved å slå mye langt, men i lufta kom de til kort mot Lyns hodesterke stoppere.

Viste takter

Fredrik Strømstad og Alex Valencia fikk sitt store gjennombrudd i Tippeligaen i fjor, og begge viste at de har til hensikt å fortsette det fine spillet i 2006. Strømstad løp mye, og kom til et par halvsjanser i starten av kampen. Valencia var flere ganger frampå med sin giftige innleggsfot.

Spennende nykommer

Lyns innleide kantspiller, Ahmad Elrich, har vært meget god på Lyn-treningene i det siste. I dag viste han glimtvis hva han var god for. Før hvilen var han friskt frampå ved flere anledninger, og burde gitt Lyn ledelsen da han fikk stå helt alene og avslutte på volley etter en halvtime. Australeren skapte også et par farligheter med gode innlegg.

Snytt for straffe?

De fleste av publikumerne på Kristiansand Stadion ropte på straffe da debutanten Geir Ludvig Fevang ble lagt i bakken etter 63 minutter. Dommer Espen Berntsen vinket derimot spillet videre, noe tvilsomt, men absolutt ingen klar straffesituasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer