Topplassering i Ironman tre måneder etter fødsel

Michelle Vesterby vekker oppsikt.

IMPONERER: For tre måneder siden fødte Vesterby sin sønn Markus, som ble forløst ved keisersnitt. Nylig fikk hun en topplassering i Ironman. Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson / NTB scanpix
IMPONERER: For tre måneder siden fødte Vesterby sin sønn Markus, som ble forløst ved keisersnitt. Nylig fikk hun en topplassering i Ironman. Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Å svømme 3,8 kilometer, sykle 180 kilometer og løpe et maraton etter hverandre er mildt sagt tøft. Michelle Vesterby gjorde det tre måneder etter en fødsel.

Ikke bare fullførte dansken triatlonet i København. Hun ble nummer fem etter lenge å ha kjempet om en pallplassering i kvinneklassen.

For tre måneder siden fødte Vesterby sin sønn Markus, som ble forløst ved keisersnitt. Vesterby uttalte før helgen at hun ønsket å ta sin tredje strake seier i Ironman i København, men slik gikk det ikke.

Tiden 9.09.22 holdt til en femteplass. Dermed måtte 35-åringen se billetten til VM i Kona på Hawaii i oktober glippe.

– Det var viktig for meg å holde meg motivert under min graviditet. Og jeg har virkelig nytt å holde meg i gang. Hvis noen spør om jeg er skuffet over å ikke dra til Kona, så nei, uttalte Vesterby etter målgang.

Triatlonet ble vunnet av tyske Anne Haug. Hun brukte åtte timer, 31 minutter og 32 sekunder, noe som er den raskeste tiden for en kvinne i Ironman i København.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer