Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Toppløs polo favoriserer Europa

I kvinnenes OL-turnering i vannpolo ryker badedraktene som sytråd. - Dette favoriserer europeerne som er vant til å bade toppløse, framfor blyge amerikanere og australere, sier en australsk journalist.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trøyetrekking var et fokusert problem i fotball-EM i sommer. Verre er det i kvinnenes vannpoloturnering under Sydney-lekene. Der går badedraktene i stykker stadig vekk, med det resultat at mer eller mindre forlegne utøvere må svømme til bassengkanten for å få ny drakt.

I kampen mellom Australia og Russland gikk hele 10 badedrakter i stykker, og observatører mener at kulturforskjeller kan gi europeiske lag en fordel.

- Europeerne er vant til å bade toppløse, og spiller videre i flere minutter i stedet for å forlate posisjonen sin for å bytte drakt. Amerikanerne og australierne er mer blyge, og svømmer rett bort til bassengkanten for å slippe å vise seg fram, melder en australsk journalist som har fulgt turneringen.

(NTB)

FILLENE FYKER: Det går hardt for seg i vannpolobassenget i Sydney-OL. Her er russeren Natalia Kououzov i aksjon mot Kazakhstan.