LEGENDER:  Alessandro del Piero og Roberto Carlos trenger ingen nærmere presentasjon. Under fotball-VM i Brasil jobber de i media. MMS-FOTO: TORE ULRIK BRATLAND
LEGENDER: Alessandro del Piero og Roberto Carlos trenger ingen nærmere presentasjon. Under fotball-VM i Brasil jobber de i media. MMS-FOTO: TORE ULRIK BRATLANDVis mer

Toppmøte i matkøen før Argentinas skjebnekamp

Respekt og høflighetsfraser.

SAO PAULO (Dagbladet): Brasil koker over at det engelskemennene kaller «pundits» under VM.

Dette er gjerne tidligere helter og stjerner på fotballbanen, som nå tar del i den offentlige ordvekslingen rundt det vakre spillet.

Klokka 18.00 møtes Argentina og Sveits i åttendedelsfinalen. Før kampen i Sao Paulo oppsto det lett ville tilstander i pressekantina på Arena Corinthians. Det viste seg at Roberto Carlos (41) og Alessandro del Piero (39) hadde dukket opp i den samme matkøen.

GOD STEMNING:   Argentinske supportere fyrer seg opp før kveldens kamp. FOTO: TORE ULRIK BRATLAND
GOD STEMNING: Argentinske supportere fyrer seg opp før kveldens kamp. FOTO: TORE ULRIK BRATLAND Vis mer

Herrene håndhilste på hverandre - sørget for de nødvendige anskaffelser - før de satte seg med «sine folk» ved hvert sitt bord.

Sky sport Del Pierro - som har 91 landskamper for Italia og en strålende Juventus-karriere - skriver på Twitter at han skal kommentere sin første kamp «live» for italienske Sky Sport.

Hans siste klubb var Sydney, med 39-åringen er ikke nødvendingvis ferdig. Nå diskuteres det en mulig forlengelse av karrieren i Kina.

Roberto Carlos er trener i den tyrkiske klubben Sivasspor. Ikke unaturlig er han trukket inn  som ekspert i brasilianske medier når VM går i Brasil.

Carlos ble forstyrret noen ganger ved matbordet av folk som ville ta en «selfie». Han opptrådte med en imponerende ro, men så er han også vant til ville tilstander i Tyrkia.

Del Piero satt mer på sidelinjen, og forberedte seg til kveldens sending. Kanskje var det noen nerver å spore.