Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Toppscorer Djurdjic kan forsvinne til OB

Har mottatt bud på mellom seks og åtte millioner.

ETTERTRAKTET: Haugesunds Nikola Djurdjic (t.h.) er ønsket av blant annet danske OB. Her er han med Alexander Toft Søderlund.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Haugesunds Nikola Djurdjic (t.h.) er ønsket av blant annet danske OB. Her er han med Alexander Toft Søderlund. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer

Haugesund-spiss Nikola Djurdjic (26) er en ettertraktet mann. Danske OB har ifølge TV 2 budt mellom seks og åtte millioner kroner for eliteseriens toppscorer.

Serberen har levert flere sterke sesonger i norsk fotball siden ankomsten i 2009. I år har måltyven tatt nye steg og har scoret 12 seriemål på 18 kamper.

TV 2 meldte tirsdag at danske OB, som har blant andre Espen Ruud i spillerstallen, leder an i jakten på å sikre seg Djurdjics tjenester framover.

- Vi har ikke akseptert et bud ennå, men er i en fase hvor vi venter. Odense er ikke et dårlig tips, sa sportssjef Asbjørn Helgeland i FKH til TV 2.

Også andre bud på spissen skal være tikket inn hos Haugesund, men rogalendingene håper angivelig å bli tilbudt en enda høyere pris før et eventuelt salg.

Djurdjic selv er ordknapp om en mulig overgang.

- Ting kan skje veldig raskt, men dette er ikke opptil meg lenger. Sorry, jeg kan ikke si mer, jeg har lovet å holde munn for en gangs skyld, sier 26-åringen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media