Strømsgodset slo Sandefjord

Toppscorer Pedersen tilbake i målprotokollen da Godset vant

Marcus Pedersen hadde gått tre kamper uten scoring, men fant igjen veien til nettmaskene da Strømsgodset slo tabelljumbo Sandefjord 2-0 i Eliteserien søndag.

FEIRING: Marcus Pedersen kunne juble for scoring. Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix
FEIRING: Marcus Pedersen kunne juble for scoring. Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Spissen åpnet sesongen i Eliteserien med å bøtte inn mål på bestilling, men hadde gått tre seriekamper uten scoring før møtet med Sandefjord søndag.

Bortekampen mot Bodø/Glimt 6. mai var forrige gang Pedersen satte ballen i nettet, og i takt med Strømsgodset svake form har scoringene uteblitt for 27-åringen.

Etter 44 minutter søndag var han imidlertid klart sterkest da han fikk hodet på et innlegg fra Jonathan Parr.

Pellegrino punkterte

Pedersen headet ballen til høyre for Eirik Holmen Johansen, som måtte notere et nytt baklengsmål.

Amahl Pellegrino punkterte kampen da han la på til 2-0 etter 82 minutter. Den tidligere Mjøndalen-spilleren fikk ballen ute til venstre og tok den ned på brystet før han trakk seg innover og skrudde ballen i det lengste hjørnet.

Vertene var best i store deler av kampen, og før 1-0-scoringen var Pedersen svært nær scoring da han stupheadet et innlegg i stolpen. Hjemmelaget fra Drammen fortsatte å skape de største sjansene også etter ledermålet, men fikk ikke uttelling før Pellegrino fant nettmaskene.

Sandefjord sist

Eirik Ulland Andersen forsøkte seg på et frispark like etter pause, og keeper Johansen ble reddet av at ballen dundret i tverrliggeren.

Både Andersen og Bassel Jradi hadde ytterligere muligheter senere i den andre omgangen, men det måtte en innbytter til da Pellegrino økte til 2-0.

27-åringen hadde kun vært på banen i et par minutter da han scoret, og resultatet gjør at Godset ligger på 12.-plass med 12 poeng, mens Sandefjord fortsatt er sist med bare fem poeng.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer