Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Toppseedede Corretja neste for Ruud

Christian Ruud møter toppseedede Alex Corretja, Spania i andre runde av tennisturneringen Australian Open onsdag. I dag vant Ruud 7-5, 3-6, 6-4, 6-2 mot Lucas Arnold fra Argentina.

Corretja er ranket som nummer tre i verden, men med både verdensener Pete Sampras og toer Marcelo Rios ute er Corretja turneringens øverste seedede. En sliten Sampras valgte å stå over Australian Open, mens Rios trakk seg mandag på grunn av en ryggskade.

- Ja, Corretja blir litt å bryne seg på det. Det hadde vært moro å slå ham, forteller Ruud til NTB. Han har møtt spanieren tre ganger før og vunnet en av de kampene.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling