TRØBBELMAKER: Sunderland-forsvarer Titus Bramble (her i duell med Dirk Kuyt, venstre) er anklaget for seksuelt overfall og narkotikabesittelse.Foto: SCANPIX/EPA/LINDSEY PARNABY
TRØBBELMAKER: Sunderland-forsvarer Titus Bramble (her i duell med Dirk Kuyt, venstre) er anklaget for seksuelt overfall og narkotikabesittelse.Foto: SCANPIX/EPA/LINDSEY PARNABYVis mer

Toppspiller arrestert for sexoverfall og narkobesittelse

Titus Bramble er i trøbbel - igjen.

(Dagbladet): Sunderland-forsvarer Titus Bramble ble i morges arrestert i morges, mistenkt for seksuelt overfall og narkotikabesittelse, melder Mirror og flere engelske medier.

- En 30 år gammel mann er arrestert. Han blir avhørt av politiet, og etterforskning er igangsatt, sier en talsmann for politiet.

Bramble har spilt for en rekke Premier League-klubber, og har U21-landskamper for England.

Som Newcastle-spiller ble Bramble anklaget for deltakelse i en gruppevoldtekt i London i 2005. Den gangen ble det aldri reist tilbake mot stopperen eller de andre fotballspillerne.

I september i fjor ble han arrestert igjen, denne gangen sammen med sin bror Tesfaye.

Da var det en ung kvinne som rettet voldtektsanklager mot Bramble og broren etter et hotellopphold i Newcastle, men kun Tesfaye Bramble ble dømt for forholdet.

Sunderland og spilleren har foreløpig ikke kommentert saken.