Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Tør ikke gå i 17.mai-tog etter RBK-tap

Utlånte Tom Erik Nordberg etter å ha slått sin egen klubb.

IKKE I TOG: Tom Erik Nordberg var med å slå Rosenborg i går.Nå dropper han å feire 17. mai utendørs. Foto: Jan Kåre Ness / Scanpix
IKKE I TOG: Tom Erik Nordberg var med å slå Rosenborg i går.Nå dropper han å feire 17. mai utendørs. Foto: Jan Kåre Ness / Scanpix Vis mer

LERKENDAL (Dagbladet):
• Rosenborg - Haugesund 0-1 (0-0)  
Den høyreiste midtstopperen var svært delaktig i at Rosenborg knapt nok skapte noe som helst i løpet av drøye 90 minutter på Lerkendal.

25-åringen er utlånt fra RBK til Haugesund fram til 1. august, men verken klubben eller hovedpersonen selv vil si noe mer om hva som skjer etter at den avtalen utløper.

- Han presterer meget godt i dag, men nå forholder vi oss til den avtalen som foreligger, sier RBK-trener Jan Jönsson til Dagbladet.

- Er han god nok for dette RBK-laget?

- Han presterer godt i dag - og jeg har sett han har prestert godt i flere kamper, men vi får sette oss ned og se hva vi blir enige om når den nåværende avtalen nærmer seg slutten, fortsetter svensken.

Og Nordberg var kanskje den RBK-spilleren som presterte aller best i dag, dessverre spilte han for motstanderlaget. Daniel Örlund i RBK-buret kan muligens nevnes som et hederlig unntak.

Ikke god nok for Rosenborg - Jeg er veldig fornøyd med kampen, men Rosenborg er jo så klart det laget jeg har minst lyst til å slå, sier Nordberg til Dagbladet etter kampslutt.

- Jeg spør deg om det samme som jeg spurte Jan Jönsson om, er du god nok for RBK?

- Med de stopperne som er i Rosenborg nå er jeg ikke det, ennå, men ting forandrer seg fort i fotball, sier Nordberg.

Inntil for ett og et halvt år siden spilte han for Levanger i 2. divisjon, før Rosenborg hentet han til Trondheim. Fjoråret tilbragte han på utlån hos Adeccoligalaget Ranheim, og imponerte såpass at Jostein Grindhaug ville gi han en sjanse i Tippeligaen.

Den utflyttede trønderen blir igjen i Trondheim for å feire nasjonaldagen, men ser ikke fram til å gå i tog.

- Nei, det blir nok ikke noe 17.mai-tog for min del, det tør jeg ikke etter dette resultatet, sier han og ler.

Grøsser Jan Jønsson skal derimot gå i tog, det samme skal alle spillerne.

- Ja, alle skal gå, vi må være rake i ryggen og stå for det vi presterer. I dag er det ikke godt nok, men vi kan ikke sitte hjemme og gjemme oss bort, sier den etter hvert pressede RBK-treneren.

Han ladet opp med en skikkelig filmgrøsser kvelden før nasjonaldagen skal feires. RBK-treneren måtte nemlig lide seg gjennom gårsdagens forestilling èn gang til.

GAMLE KJENTE: Tom Erik Nordberg (gul i midten) er utlånt til FKH. Her er Rosenborgs Rade Prica i duell med Haugesunds Vegard Skjerve. Foto: Ned Alley / Scanpix
GAMLE KJENTE: Tom Erik Nordberg (gul i midten) er utlånt til FKH. Her er Rosenborgs Rade Prica i duell med Haugesunds Vegard Skjerve. Foto: Ned Alley / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media