Tør ikke kjøpe Flo

DURHAM (Dagbladet): - Jeg har aldri vært interessert i Tore (André Flo) og jeg vil ikke innvolveres, sier Ruud Gullit til Dagbladet. Der og da ruller TV-kameraene på Newcastles treningsfelt. Men etterpå - ute av fokus - sier han: Tore er en fenomenal fotballspiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den engelske ryktebørsen på ball og penger har den siste uka omtalt 9,2 millioner Newcastle-pund - hvilket i går ettermiddag utgjorde nærmere 125 millioner norske kroner - som øremerkede Flo-midler. I mediene har det vært en sannhet at Ruud Gullits høyeste ønske er å kjøpe den norske Chelsea-spissen. Og det er mulig det, at Gullit går rundt med en slik drøm.

Men:

Sannheten - i hvert fall slik han forklarte den i går ettermiddag - er at han ikke tør å nærme seg Chelsea.

- Jeg hentet Tore til Chelsea fordi han er veldig god, sier Gullit. - Men jeg går ikke til Chelsea og prøver å kjøpe ham hit. For jeg vil ikke bli beskyldt for den typen framgangsmåte. Det er utelukket - jeg kan det bare ikke.

Holder døra åpen

- Hvorfor?

- Jeg vil ikke at noen i Chelsea skal få en grunn til å snakke stygt om meg. Derfor har jeg bestemt meg for ikke å nærme meg en eneste spiller i den klubben.

- Kan noen andre fra Newcastle gi Chelsea et tilbud?

- Det er jeg som bestemmer - det er jeg som er ansvarlig når det gjelder klubbens spillere. Men når det er sagt - jeg vet jo ikke hva andre gjør, sier Ruud Gullit. Og gliser rått.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer