Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tør ikke love vakker fotball

Alessandro Del Piero og klubbtrenerne tror muskler vil avgjøre kveldens finalen mellom Juventus og Milan. Følg finalen direkte fra 20.45! Finalefest i Manchester

 • Oddseksperten tror på ekstraomganger: - Garantert jevnt

  Kampen sparkes i gang på Old Trafford og Milan-trener Carlos Ancelotti tør ikke love 90 spektakulære minutter.

  - Det blir sikkert en spennende kamp. Vi kan få en vakker kamp og vinne cuptittelen, men resultatet er mer viktig. Hvis du ikke spiller godt må du bare slåss, sier Milan-sjefen ifølge BBC.

  Juventus-trener Marcelo Lippi er stolt av at laget hans betegnes som arbeidshester.

  - Siden 1994 har vi vært stemplet i panna som et muskel-lag. Spillerne er kraftige og vil gjerne bruke musklene. Dette er et kompliment, fordi de spiller på det høyeste tekniske nivået, sier Lippi.

  En Juventus-spiss som vet hvordan ballen skal behandles er Alessandro Del Piero. Han fintet Real-forsvaret på rumpa før han nettet i semifinalen. Siden Juventus vant Champions League for sju år siden har han vært med å tape tape to CL-finaler.

  - Jeg har tapt noen finaler, men i kveld nøyer jeg med å vinne uten å spille godt, sier 28-åringen.

  - Klart vi alle håper på et fyrverkeri av en kamp som fansen vil huske for alltid. Men det er viktigst for Juventus å vinne.

  Smerte kan det bli etter kampen også. Milan-spillerne skal ha lovet å tatovere seg hvis de kan løfte Europas gjevest trofé.

  - I løpet av de siste dagene har vi snakket med flere AC Milan-spillere. Selvfølgelig har vi fleipet og ertet hverandre. De skal ta en tatovering hvis de vinner? Vi har ikke bestemt oss for hva vi skal gjøre, sier Juve-stopper Ciro Ferrara.

MUSKELSJEF:</B> Marcelo Lippi lover at spillerne hans vil bruke muskler i den hel-italienske finalen.
MÅ SLÅSS:</B> Milan-sjef Carlo Ancelotti sier at spissen Filippo Inzaghi og laget hans skal slåss på banen - hvis godfotballen uteblir.
TATOVERING:</B> Cira Ferrara virker skremt av tanken på en seierstatovering, som rykter forteller at Milan-spillerne har planlagt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media