Tør ikke tenke på nestenbragden

Derfor er VM-gutta så overbevist om at de må vinne i kveld.

FRA NULL TIL SEMI-SJANSE: For to år siden var Robert Hedins menn bare små marginer unna en semifinale selv om de ikke hadde med seg noen poeng fra gruppespillet. Landslagssjefen tror ikke det kan skje igjen.
FRA NULL TIL SEMI-SJANSE: For to år siden var Robert Hedins menn bare små marginer unna en semifinale selv om de ikke hadde med seg noen poeng fra gruppespillet. Landslagssjefen tror ikke det kan skje igjen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Direkte 19.10: Følg skjebnekampen mot Island i vårt håndballstudio

LINKÖPING (Dagbladet): Tirsdagens resultater gjør at det er enkel matematikk i kveld. Uavgjort mot Island gjør at Norge tar med seg ett poeng til mellomrunden.

Seier gir et ganske godt utgangspunkt, da får Norge med seg to.

Mens tap gjør en plass i semifinalen bortimot uoppnåelig, for da starter Norge på null.

Knalltøff gruppe Derfor er gutta ganske klare på hva som står på spill, de sier rett ut at et tap for Island etter alt å dømme vil innebære at semifinaledrømmen ryker også denne gangen.

- Man prøver å helgardere seg litt, men vi må ha med to poeng, med tanke på de lagene vi møter i mellomspillet. De lagene er så gode at det kan skje at vi ikke tar et eneste poeng i mellomspillet. Så realistisk sett bør vi ha med to poeng. Så får vi heller prøve å komme opp med en eller annen idé om hvordan vi kan klare det hvis vi skulle tape for Island, sier Kristian Kjelling til Dagbladet.

For i mellomspillet venter Frankrike (som har vunnet OL, VM og EM på rappen), Spania (som vant VM i 2005) og Tyskland (VM-vinner 2007).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer