Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tor Ole Skullerud tar over jobben til Ola By Rise

Høgmo bekrefter.

NY ASSISTENTTRENER Tor Ole Skullerud tar over jobben til Ola By Rise som assistenttrener på a-landslaget
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
NY ASSISTENTTRENER Tor Ole Skullerud tar over jobben til Ola By Rise som assistenttrener på a-landslaget Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Tor Ole Skullerud tar over jobben som assistenttrener på herrenes a-landslag, og Ola By Rise vrakes.
Det bekrefter Per-Mathias Høgmo på en pressekonferanse i dag.

- Nå er det en løsning for de kommende to kampene, så gjør vi en grundig evaluering ved sesongslutt.

- Som jeg sa til dere på fredag, er det naturlig å gjøre noen små justeringer allerede til de kommende kampene. Og det jeg har valgt å gjøre er at Tor Ole kommer inn som assistent, sier Høgmo.

Gleder seg Rise har vært assistenttrener siden 2006, men som Dagbladet skrev tidligere i dag kommer Per-Mathias Høgmo til å bytte ut støtteapparatet.

- Det jeg vil si med en gang, som dere alle vet, er at det støtteapparatet som har vært er ytterst kompetent. Men jeg vil sette mitt eget preg på laget. Tor Ole kjenner den kommende generasjonen veldig godt, sier Høgmo.

Tor Ole Skullerud har vært trener for Norges U21-landslag siden januar, og sier at han ser frem til jobben.

- Jeg gleder meg til å bidra sammen med Per-Mathias, sier han.

Gikk fort Selv var han uvitende om det hele for et par dager siden. Skullerud innrømmer at det  har vært en veldig rask prosess.

- Det har gått veldig fort, de siste par dagene har dette både kommet opp og blitt realitetet. Når det gjelder laguttaket har jeg og Per-Mathias snakka mange timer sammen de siste par dagene. Han er sjefen, men vi har samarbeidet og hatt gode diskujsjoner, sier Skullerud til Dagbladet.

- Hva tenkte du da du fikk forespørselen?

- Jeg tenkte to tanker: Vi bygger noe på U21 som jeg har vært en stor del av. Samtidig var både Per-Mathias og NFF veldig tydelige på at de ville dette. Da syntes jeg det var spennende, og hadde lyst til å bidra, sier Skullerud til Dagbladet.

PS! Thomas Ødegaard erstatter Roar Robinson som fysioterapaut. I tillegg jobbes det med å få inn Anne Marte Pensgaard som mental trener. Hun er for tida ansatt i Olympiatoppen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media