Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tora Berger er gravid

- Blir en fantastisk mor.

SØRGER FOR EGEN REKRUTTERING: Tora Berger fortalte under skiskytteråpningen på Sjusjøen i dag at hun var gravid.Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET.
SØRGER FOR EGEN REKRUTTERING: Tora Berger fortalte under skiskytteråpningen på Sjusjøen i dag at hun var gravid.Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET. Vis mer

(Dagbladet): Etter to OL-gull, åtte VM-gull og 28 seire i verdenscupen la Tora Berger børsa på hylla foran denne skiskyttersesongen. 33-åringen fra Lesja hadde ikke motivasjon nok til å fortsette den lysende karrieren i verdenscupsirkuset, selv med skiskytter-VM i Oslo drøye året unna.

Dermed var det kanskje heller ingen overraskelse at Tora kunne avsløre på NRKs direkte-sending fra skiskytteråpningen på Sjusjøen i dag at hun er gravid.

- Jeg har termin 2. april, sa Tora til programleder Dag Erik Pedersen, og fikk følgende hilsen fra medprogramleder, trebarnsmor og medaljegrossist i skiskyting, Liv Grete Skjelbreid Poirée:

- Jeg er sikker på at Tora blir en fantastisk mor.

Fram til da skal Tora reise land og strand rundt for å jobbe med unge skiskyttere. Først og fremst skal hun dele av den enorme erfaringen sin, og forhåpentligvis skal hun motivere dem til å fortsette satsingen på idretten.

- Vi må få til å beholde de skiskytterne vi har, sier Berger selv på NRK.

• Skiskytteråpningen fra Sjusjøen går direkte på NRK i dag. Jentenes sprint går klokka 11.30, mens gutta går klokka 13.50.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media