MARGINALT: Tora Berger hadde ikke marginene på sin side og måtte se seg slått med to tideler av Magdalena Neuner på sprinten i Östersund.Foto: ANDERS WIKLUND / Scanpix
MARGINALT: Tora Berger hadde ikke marginene på sin side og måtte se seg slått med to tideler av Magdalena Neuner på sprinten i Östersund.Foto: ANDERS WIKLUND / ScanpixVis mer

Tora to tideler for seint ute til seieren

Neuner vant sprinten i Östersund.

(Dagbladet): Tora Berger gikk en gnistrende sisterunde på sprinten i Östersund, men maktet likevel ikke å stå imot avslutningen til langrennssterke Magdalena Neuner på sprinten i Östersund.

I mål skilte det fattige to tideler i den tyske jentas favør, og dermed måtte Berger ta til takke med annenplassen. Begge måtte tåle én strafferunde under vanskelige vindforhold.

Muligheten for en revansj kommer imidlertid allerede i morgen. Da går de to sammenlagtfavorittene i verdenscupen likt ut på jaktstarten.

Resultatlista var overraskende gledelig lesning sett med norske øyne i en sesong der det var forventet at Berger måtte bære en tung bør aleine med Ann Kristin Aafedt Flatlands graviditet.

Synnøve Solemdal ble nummer fire med to strafferunder, Fanny Welle-Strand Horn ble nummer elleve, mens Elise Ringen endte på 20.-plass.