Brooke Warne

Tordner etter farens død

Datteren til den avdøde cricketstjerna Shane Warne, går hardt ut mot filmskapere måneder etter farens bortgang.

Foto: AFP
Foto: AFP Vis mer
Publisert

I mars i år ble den australske cricketlegenden Shane Warne funnet død i sitt hjem i Thailand, etter det som skal ha vært et hjerteinnfarkt. Australeren ble 52 år gammel.

Warne anses som en av tidenes beste spillere innenfor sporten, og i 1999 vant han VM med sitt Australia. Han noterte seg for totalt 194 landskamper.

Seks måneder etter dødsfallet, går nå datter Brooke Warne (25) ut mot filmskaperne som skal lage en miniserie om livet til faren.

STJERNE: Shane Warne var en av de største stjernene innefor cricketsporten i Australia. Foto: AP
STJERNE: Shane Warne var en av de største stjernene innefor cricketsporten i Australia. Foto: AP Vis mer

- Har noen av dere respekt for pappa? Eller hans familie?, skrev datteren i en Instagram-story denne uken ifølge The Guardian.

Onsdag var filmen et tema på en radiokanal i Melbourne. Det skal ha fått datteren Brooke til å reagere kraftig.

- Han som gjorde så mye for Channel 9, og nå vil dere dramatisere livet hans og vårt, seks måneder etter at han gikk bort? Dere er mer enn respektløse, skrev hun videre.

I juli ble det nemlig bekreftet at det australske TV-nettverket, Channel 9, skal lage en film om den tidligere cricketspilleren. Det skal ha vært bestemt allerede tre uker etter dødsfallet.

- Han har vært død i noen måneder, og så kommer de med det og vil lage noe sensasjonelt. De burde skamme seg, sa Warnes mangeårige manager James Erskine til The Herald Sun.

YDMYK: Casper Ruud varsler dommeren selv etter at han fikk et feil poeng, og gav det bort til motstander Carlos Alcaraz Vis mer

Warne slo gjennom i 1993 og siden da spilte han på øverste nivå i 15 år. Han ble kåret til en av de fem beste spillerne i det 20. århundret, sammen med Donald Bradman, Garfield Sobers, Jack Hobbs og Viv Richards.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer