Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tordner mot Arsenal-stjerna: - En skam

Arsenal-kaptein Granit Xhaka svarte med sinne da han ble buet ut av egne fans.

SINT: Granit Xhaka svarte med å rope «fuck off» og veive med armene da han ble buet på av egne fans. Foto: David Klein / Reuters / NTB Scanpix
SINT: Granit Xhaka svarte med å rope «fuck off» og veive med armene da han ble buet på av egne fans. Foto: David Klein / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
  • Arsenal - Crystal Palace 2-2 (2-1)

Arsenal sliter i Premier League for tida, og søndag ble vondt til verre.

London-klubben tok en tidlig 2-0-ledelse mot Crystal Palace, men byrivalen snudde til 2-2.

Da Arsenal-trener Unai Emery tok grep og Granit Xhakas nummer ble vist på fjerdedommerens tavle, svarte Arsenal-fansen med jubel.

Arsenal-kapteinen var tydelig misfornøyd, og gikk sakte mot sidelinja mens han holdt seg til øret og veivet med armene, noe som oppildnet utålmodige fans bare ytterligere.

Da han omsider hadde passert sidelinja, tok han av seg drakta og gikk inn i garderoben i stedet for å se på jakten på en tredje scoring.

- En skam

Gesten vekker store reaksjoner på sosiale medier. Noen slakter Xhakas oppførsel, mens andre er flaue på vegne av Arsenal-fansen.

BBC-personligheten Piers Morgan, som er Arsenal-supporter, tordner mot sveitseren.

- Wow. Xhaka byttes ut etter nok en svak prestasjon - så svarer han ved å si «fuck off» til Arsenal-fansen, river av seg trøya og stormer inn i tunnelen. Og dette skal være vår kaptein? For en skam. Han burde bli strippet for kapteinsbindet i kveld, skriver han på Twitter.

- Burde aldri ha startet

Det har lenge hersket stor misnøye blant deler av Arsenal-fansen over at Xhaka er kaptein, og sveitseren gjorde seg neppe mer populær i kveld.

- Burde aldri ha blitt kaptein, burde faktisk aldri ha startet kampen, skriver The Times-journalist Henry Winter på Twitter.

David Luiz og Sokratis scoret målene for Arsenal. De begge hadde store muligheter på stillingen 2-2. Der Luiz' skudd ble reddet av Palace-keeper Wayne Hennessey, fikk Sokratis et mål annullert av VAR.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media