SVARTE SKJERMER: TV 2 Sumo gikk i svart lørdag. Skjermdump TV 2 Sumo
SVARTE SKJERMER: TV 2 Sumo gikk i svart lørdag. Skjermdump TV 2 SumoVis mer

Tordner mot TV 2 Sumo etter at sendinga gikk i svart

TV 2s strømmetjeneste Sumo gikk i svart da titusenvis av nordmenn skulle se Premier League-kampen Arsenal - West Ham lørdag.

SISTE: Halvveis i oppgjøret mellom Arsenal og West Ham har TV 2 funnet ut av problemene. Kampen går nå på TV 2 Sumo.

- Vi opplever dessverre problemer med tjenesten akkurat nå. Vi jobber med å løse det så snart som mulig, tvitret TV 2 lørdag ettermiddag, et kvarter før 16.00-runden i Englands skulle starte.

Svært mange Sumo-kunder opplevde helsvart skjerm.

Jan Petter Dahl, kommunikasjonssjef i TV 2, sier at det jobbes på spreng med saken.

- Siden problemene har vært som de har vært, bestemte vi før kampen å legge den åpent på Sportskanalen på lineær-tv. Det eneste vi vet akkurat nå, er at dette ikke er bra nok, sier Dahl til Dagbladet.

Mandag hadde Sumo vanskeligheter i forbindelse med oppgjøret Crystal Palace og Liverpool. TV 2 varslet senere at det ventet kompensasjon for skuffede tv-seere.

TV 2 har varslet sine abonnenter om problemet med et innlegg på Facebook. Kanalen beklager, men seerne er nådeløse. På en halv time rakk innlegget å få nesten 700 kommentarer fra skuffede fotballfans.

«Møkklei», «drittlei» og «makkverk» er ord som går igjen.

- Hva er det dere driver med? Av et dyrt produkt forventes noe helt annet enn dette, lyder en kommentar.

- Jeg valgte å ikke klage etter kampen forrige mandag, tekniske problemer kan skje alle. Men to ganger på under ei uke er bare for latterlig! Tror jeg setter en strek over hele Sumo-abonnementet, skriver en annen.

Dahl sier at TV 2 har full forståelse for at engasjerte fotballfans tar ut sin frustrasjon.

- Fotballsupportere er ekstremt engasjerte, og det er fullt forståelig at de tar frustrasjonen ut på oss. Derfor håper vi så mange som mulig får sett den på lineær-tv, sier Dahl.