Tore André fikk trøst av Vialli

LONDON (Dagbladet): - Dette er slikt som skjer i fotball. Enkelte dager går ballen rett og slett ikke i mål. Vi spilte imidlertid glimrende i 1. omgang, og det er jeg svært fornøyd med, sier Vialli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går hadde Vialli droppet seg selv fra Chelsea-benken. Og plutselig manglet han fullstendig spisser utover i 2. omgang da Flo og Zola ble fryktelig slitne.

- Jeg er rolig på benken når Zola og Tore André er på banen, selv om de ikke scoret i dag, sier Vialli. Vialli legger til at kampen ble tett og hard, og masse sto på spill for begge lag.

- Men vi er helt i nærheten av toppen, og her skal vi holde oss. Vi har mannskap til det, sier Gianluca Vialli.

Skulle hatt rødt

Chelseas kaptein Frank Leboeuf skulle hatt rødt kort da han slet ned Teddy Sherigham i 2. omgang, men dommeren lot Leboeuf slippe med skrekken. - Ja, jeg fortjente rødt kort og utvisning, sier Frank Leboeuf. Den franske reservekapteinen er dominerende i Chelseas midtforsvar, og en utvisning ville skaffet Chelsea store problemer. Men dommeren ga Leboeuf en julegave da han nøyde seg med tilsnakk.

- Vi hadde imidlertid mange sjanser i dag, uten å score mål. Dette blir en lang, spennende og vanskelig sesong, sier kaptein Leboeuf.

Fornøyd Fergie

Også United-manager Alex Ferguson berømmet sitt lag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer