Tore André Flo åpner for Godset

Gjenforening med bror Jostein?

Tore André Flo ble ikke tilbudt ny kontrakt med Vålerenga. Nå avviser ikke stryningen at han kan ende opp i nyopprykkede Strømsgodset.

17 måneder etter at Flo kom til Vålerenga er oppholdet i Oslo-klubben over. Stryningen ble aldri noen hit i Enga, og må finne seg en ny arbeidsgiver. Han er fortsatt sugen på toppfotball, og Strømsgodset, der bror Jostein Flo er sportssjef, er sugne på å knytte til seg veteranen.

Ifølge dt.no har Drammen-klubben jobbet lenge for å få tak i Flo. Jostein Flo bekrefter interessen.

- Han er jo broren min, og det er vel ingen hemmelighet at vi har ønsket hans tjenester i Drammen lenge, sa Godset-lederen.

- Jostein har jo ringt og spurt tidligere. Jeg holder mulighetene mine åpne, sa den tidligere Chelsea-spilleren.

Tore André Flos agent Gunnar Martin Kjenner sier at spissen vil bruke juleferien til å bestemme seg for hvor han ønsker å spille neste sesong. Men det at familien fortsatt er bosatt i London kan bli utslagsgivende for hans valg.

(NTB)

SAMMEN IGJEN? Tore André og Jostein i lykkelige dager på landslaget. Nå er det muligheter for at de to Flo-brødrene igjen kan få oppleve fotballgleder med samme lag. Foto: Scanpix
SAMMEN IGJEN? Tore André og Jostein i lykkelige dager på landslaget. Nå er det muligheter for at de to Flo-brødrene igjen kan få oppleve fotballgleder med samme lag. Foto: Scanpix Vis mer
Tore André Flo åpner for Godset