Tore André Flo opereres

Chelsea-spilleren Tore André Flo blir i morgen operert for bruskdannelse i ankelen. Det er landslagslege Trygve Kase som skal foreta inngrepet.

Mye tyder på at Tore André Flo må ta mange ukers pause fra toppfotballen, melder TV2.

Den norske landslagsspissen skadet seg i ankelen i lørdagens FA-cupkamp mot Oldham. I dag reiste han til Oslo for å gjennomføre inngrepet.

Røntgenundersøkelser har vist at det ikke var brudd, men Flo har hatt store problemer med å stå på beinet de siste dagene.

- Dette er ikke den starten jeg hadde håpet på for 1999. Det gjør veldig vondt, og jeg forbereder meg på det verste i og med at jeg aldri har hatt en alvorlig skade tidligere, sa Flo til Sky Sports før han dro til Norge.

Dermed har manager Gianluca Vialli et spissproblem. Før sesongen misunnet de fleste klubbene Chelseas mange superspisser: Brian Laudrup, Pierluigi Casiraghi, Gianfranco Zola, Tore André Flo og Vialli.

Siden den gang har Casiraghi blitt skadet, Laudrup dro hjem til Danmark - og nå tyder mye på at klubben også må klare seg uten Flo.

I følge Sky Sports, er manager Vialli nå interessert i å låne AC Milans Filippo Maneiro. Milan-spissen er allerede på utlån - av Venezia.

PÅ OPERASJONSBORDET: Tore André Flo skal opereres i morgen, melder NRK. <br>Bildet er fra kampen mellom Chelsea og United i forrige uke.