Tore André vil på landslaget

Tore André Flo er tilbake - sterkere enn noen gang. Nå håper han landslagssjef Nils Johan Semb tar ham med til privatkampen mot Østerrike 20. november.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Ufattelig deilig. Nå skal jeg gå rundt og smile ei uke, sier Tore André Flo til Dagbladet.

Han ringer oss hjemmefra. Ungene er i seng. Det er på tide å lene seg tilbake sammen med kona Randi, nyte kvelden, seieren og scoringen - Tore Andrés rå kraftdemonstrasjon 20 minutter før slutt. Perfekt spilt fram av spissmakker Kevin Phillips løp han, førte ball og sloss mot Chris Perrys armer og bein i 45 meter, før han fra spiss vinkel pirket ballen mellom beina på målvakt Kasey Keller og inn til 2- 0. Kampen var punktert.

- Det var en veldig lang løpetur. Jeg var ganske sliten i beina da jeg var ferdig, men bestemte meg for å gi alt og fikk en lang tå på ballen, sier han.

Perry lå rett ut. Flo brølte i lykkerus over sitt tredje ligamål for Sunderland og tre ekstremt viktige poeng.

Råd fra manageren

Flo knalldebuterte for Sunderland med 1- 1-målet hjemme mot Manchester United 31. august. Han spilte fra start de fem neste kampene. Som ga fire tap og null Flo-scoringer. Han ble byttet ut tidligere og tidligere. Manager Peter Reid fikk sparken, og erstatteren Howard Wilkinson startet med å sette Flo på tribunen. Men bare i hjemmekampen mot West Ham (0- 1). Neste kamp fikk han fire minutter som innbytter, og mot Charlton (1- 1) sist helg spilte han som i går fra start på topp sammen med Kevin Phillips. Og scoret målet. Men like viktig: Måten han spiller på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer