Tore P. forsvarer Drillo

- Det er viktig at Egil får litt mer og tålmodighet til å vise at han kan få ting til på banen, sier Wimbledon-stopper Tore Pedersen.

Tore P. har vært skadd store deler av sesongen, og bønnfaller Wimbledon-fansen til å stole på Egil Drillo Olsen.

- Hvis vi holder oss opp, og det tror jeg vi kan, blir det store endringer både på og av banen i framtida, sier Tore Pedersen til Soccernet.

Midtstopperen kjenner Drillo godt fra flere år på landslaget sammen. Han vil gjerne få fram at selv om Drillo reagerer ulikt enn engelske managere flest, betyr ikke det at han bryr seg mindre.

- Egil er en annen type manager enn den typiske sjefen her. Hvis et engelsk lag ligger under i pausen, kommer gjerne manageren inn skrikende, bannende og kaster en tekopp eller to.

- Det er ikke Egils stil. Det betyr ikke at han mangler lidenskap. Han prøver bare å analysere situasjonene og få ting i orden, sier Tore.

I formiddag bekreftet Wimbledon at Bjør Rune Gjelsten offisielt har kjøpt Sam Hammams aksjepost på 20 prosent i klubben.

Tore Pedersen tror styreformann Gjelsten og hovedeier Kjell Inge Røkke vil satse på å endre Wimbledons status i Storbritannia.

- Jeg har inntrykk av at de nye eierne ikke er fornøyd med at Wimbledon ses på som anneklasses i forhold til andre London-klubber som Arsenal og Chelsea. Både Bjørn og Kjell vil konkurrere på høyeste nivå, sier Tore.

Wimbledon spiller bare en kamp i påsken, borte mot Tottenham påskeaften.