Tore P. på plass i Nice

Seint i går kveld landet Fredrikstads Tore Pedersen i Nice, og innledet umiddelbart samtaler med klubbens ledelse om en overgang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg sitter faktisk sammen med treneren akkurat nå, så jeg har egentlig ikke tid å snakke, sa Pedersen da Dagbladet fikk tak i ham på telefon i går kveld.

Men etter det Dagbladet erfarer, diskuterer ekslandslagsklippen en kontrakt som vil binde ham til den franske toppklubben i halvannet år framover.

- Vi er i konkrete forhåndlinger. Jeg blir her fram til torsdag, så får vi se om vi blir enige, eller om jeg reiser gråtende hjem, sier Pedersen ironisk.

Sterkt ønsket

Nice har i over ett år gitt signaler om at Pedersen sto på ønskelista. Treneren Gernot Rohr var Pedersens sjef i Eintracht Frankfurt, og har flere ganger ymtet muntlig at han ønsket å få tilgang til Pedersens tjenester på ny.

- Treneren har ringt meg jevnlig i over et år, og nå får jeg se hva de har å tilby.

Agent Rune Hauge bekrefter at interessen fra franskmennene er av det sterke slaget.

- Tore har Nice som et alternativ til Fredrikstad. Han er der nede nå for å se på de sportslige forholdenne i første omgang, sier Hauge, som sjøl er hjemme på Guernsey.

- Jeg er ikke sikker på om noe blir underskrevet i løpet av uka. Da hadde jeg nok blitt med nedover. Men Tore er jo gammel nok til å telle penger sjøl, sier han lakonisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer