Tore Pedersen vil bort fra Blackburn

Mens lagkameratene i Blackburn ladet opp til dagens viktige kamp mot Chelsea spilte Tore Pedersen golf med Alf-Inge Håland. Pedersen er lenger unna førstelaget enn noen gang og vil vekk hvis det ikke skjer noe snart.

Pedersen opplever den samme frustrasjonen som Lars Bohinen gjorde før han ble solgt til Derby tidligere i vår, og en plass i Drillos VM-tropp er helt fjern slik som situasjonen er.

Manager Roy Hodgson har sagt det samme som han sa om Bohinen: At han er fornøyd med Pedersen og at han ikke skjønner at landslaget ikke har bruk for 28-åringen.

- Situasjonen er ikke holdbar for meg. Jeg har sagt til Hodgson at jeg vil vekk hvis jeg ikke får spille, men han sier bare at han er fornøyd med meg, forteller Tore Pedersen til NTB.

Han kom til Blackburn fra tyske St. Pauli i september i fjor etter at engelskmennene hadde vært på jakt etter ham i månedsvis. Da Colin Hendry skadet seg på høsten slapp Pedersen til, og han gjorde en god jobb i midtforsvaret.

Etter at Hendry kom tilbake ble nordmannen skjøvet ut i kulden, og han har ikke spilt førstelagsfotball siden han kom inn i 2. omgang mot Crystal Palace 28. desember.

Fortsatt har Pedersen to år igjen av kontrakten med Blackburn, men mye tyder på at han finner sin tiende klubb i løpet av sommeren. Så langt har han spilt for Selbak, Fredrikstad, Lillestrøm, Brann, IFK Göteborg, Oldham, Sanfrecce Hiroshima, St. Pauli og Blackburn.