Torgeir Bjarmann blir sportssjef i Stabæk

Erstatter Inge André Olsen.

NY JOBB: Torgeir Bjarmann tar over Stabæk-jobben i en usikker tid. Foto: Torstein Bøe / NTB Scanpix
NY JOBB: Torgeir Bjarmann tar over Stabæk-jobben i en usikker tid. Foto: Torstein Bøe / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det ble kunngjort på en pressekonferanse torsdag ettermiddag.

Olsen var sportslig leder i Stabæk i over ni år fra 2011. Den tidligere forsvarsspilleren tok 1. april fatt på tilsvarende jobb hos den danske toppklubben Aalborg.

– Det var mange årsaker til at jeg tok jobben. Jeg kjenner klubben godt og mange personer internt i styret. I trenerapparatet kjenner jo både Janne (Jan Jönsson) og Petter Belsvik blant andre, sa Bjarmann.

Bjarmann har vært etter at han la opp som fotballspillere vært sportssjef i både Lyn og Lillestrøm. De siste sesongene har han vært fotballagent.

– Jeg føler jeg har god oversikt over personalet i Stabæk og ikke minst klubbens historie på godt og vondt. Dessuten har jeg god oversikt over Stabæk-akademiet, og som agent har jeg fått sett på en del yngre Stabæk-spillere.

– Jeg liker måten som Stabæk utvikler, selger og kjøper spillere på. Den balansegangen er både utfordrende og spennende. Å overta etter Inge André trigger meg. Jeg skal forsøke om mulig å kunne gjøre det enda bedre, sa Bjarmann blant annet.

Bjarmann tar over Stabæk-jobben i en usikker tid. Enn så lenge er fotballen i Norge utsatt til 15. juni, og det er høyst uvisst om og når man kan komme i gang med eliteseriesesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer