Torgeir Bjarmann i forhandlinger

Start- Mandalskam. 0- 0. Torgeir Bjarmann satt i går i timelange forhandlinger med Start. Han er tiltenkt stillingen som sportsdirektør i klubben.

KRISTIANSAND (Dagbladet): -  Både klubben og jobben virker svært spennende, sier Bjarmann.

-  Det er ingen tvil om at Torgeir innebærer en betydelig styrke for klubben, sier Start-manager Erik Solér. Han hadde selv tatt initiativ til å invitere Bjarmann ned, for at han skulle bli kjent med klubben og forholdene omkring den.

- Torgeir har vært en bauta i norsk fotball, og er en av våre mest meritterte spillere. Dessuten har han spilt for én klubb hele veien, og en mann med slike holdninger er vi naturligvis interessert i, sier Solér.

Tabelltopp

I går var han til stede på Kristiansand Stadion hvor han for første gang så Start. Men han ble ikke imponert.

-  De virket slitne, sier Bjarmann.

Etter gårsdagens hatkamp mot Mandalskameratene ligger sørlandsklubben likevel på topp av tabellen. Men avstanden til Aalesund er krympet til ett poeng.

-  Spillerne har nok mye mer å gå på. Start er uansett et spennende lag, sier Bjarmann.

Optimisme

De videre forhandlingene vil trolig være avhengige av hvordan det går med Start reint sportslig. Bjarmann nekter ikke for at Start er langt mer attraktivt om de spiller i eliteserien.

-  He-he, det er også noe vil forholde oss til løpende utover i sesongen.

Erik Solér er uansett mer enn villig til å forhandle videre med Bjarmann. Han er innforstått med at høsten kan bli både lang og vanskelig om Start spiller slik de gjorde i går kveld.

FORHANDLER: Torgeir Bjarmann blir trolig ny sportsdirektør i Start. I går satt han i forhandlinger med klubbledelsen.