Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Toronto nådde MLS-sluttspillet for første gang

Spilt i MLS siden 2007.

TIL SLUTTSPILLET: Herculez Gomez og Sebastian Giovinco scoret og bidro til at Toronto nådde sluttspillet i Major League Soccer (MLS) for første gang. Her feirer Shaun Wright-Phillips. Foto: Xinhua/Zou Zheng/AP
TIL SLUTTSPILLET: Herculez Gomez og Sebastian Giovinco scoret og bidro til at Toronto nådde sluttspillet i Major League Soccer (MLS) for første gang. Her feirer Shaun Wright-Phillips. Foto: Xinhua/Zou Zheng/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Herculez Gomez og Sebastian Giovinco scoret og bidro til at Toronto nådde sluttspillet i Major League Soccer (MLS) for første gang.

De to scoringene ga 2-1 seier over New York Red Bull onsdag. Dermed gikk det canadiske laget videre, for det manglet bare et poeng før kampen på å være sikre.

Toronto kom inn i MLS i 2007, men har, som nevnt, aldri tidligere vært med i sluttspillet. Onsdag hadde spillerne bestemt seg for å gjøre noe med det, og scoringene til Gomez og Giovinco ga laget en 2-0 ledelse før Shaun Wright-Phillips klarte å redusere for new yorkerne like før slutt.

Seieren ga ikke bare sluttspillplass, men gjorde også at Toronto rykket opp på annenplassen i Eastern Conference. Der ligger laget fem poeng bak Red Bulls, som altså ble slått onsdag. Det er også klart at dersom laget kan fullføre serien på annenplass er det sikret semifinaleplass i sluttspillet.

Det er DC United som ligger nærmest Toronto i øyeblikket. Det skiller bare et poeng mellom dem, mens New England og Colombia ligger ytterligere poenget bak. Det ligger altså an til en svært spennende avslutningen av MLS denne høsten.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!