MØTTE TORP: Rune Skarsfjord ble førstemann fra det sportslige apparatet i Brann som besøkte Carl-Erik Torp på sykehuset. Her er de to på Brann Stadion etter 2-0-seieren mot Odd Grenland.   
Foto: Marit Hommedal / Scanpix .
MØTTE TORP: Rune Skarsfjord ble førstemann fra det sportslige apparatet i Brann som besøkte Carl-Erik Torp på sykehuset. Her er de to på Brann Stadion etter 2-0-seieren mot Odd Grenland. Foto: Marit Hommedal / Scanpix .Vis mer

Torp-drakter rives bort i Brann-butikken

- Han ser usedvanlig sterk ut, sier treneren etter sykebesøk.

(Dagbladet): Brann-spillerne har forsøkt å trene som normalt etter Carl-Erik Torps hjertestans på Fosshaugane søndag.

Men hendelsen har naturlig nok gjort sterkt inntrykk på spillergruppa, som ikke har sett noe til lagkameraten siden han ble fraktet avgårde i helikopter.

Nå har i hvert fall trener Rune Skarsfjord besøkt Torp på Haukeland Universitetssykehus - og han hadde gode nyheter å ta med seg ut på treningsfeltet.

- Calle er en sterk mann, og han så usedvanlig frisk og sterk ut, sier Skarsfjord til brann.no.

- Det er viktig for dem (spillerne) at noen har sett ham, og kunne fortelle at han er frisk, rask og smiler. Samtidig så er det fortsatt en preget spillergruppe, og jeg tror den beste medisinen vi kan få er å komme i gang og spille fotball igjen.

Torp selv er rørt over alle støtteerklæringene som har kommet siden søndag kveld, men fortsatt er det uvisst hva som forårsaket hjertestansen og om han kan gjenoppta fotballkarrieren.

I mellomtiden er det kanskje en trøst å høre at supporterne strømmer til Brann-butikken for å kjøpe drakter med Torp på ryggen. Siden Sogndal-kampen har samtlige draktbestillinger vært med nummer 6 på ryggen, og butikksjef Ove Hauge har vært nødt til å bestille flere for å dekke etterspørselen.

Dermed kan det bli mange bergensere med Torp-drakt når Vålerenga gjester Brann Stadion på søndag. Skarsfjord videreformidlet i dag en beskjed fra Torp angående den kampen.

- Han ga klar beskjed om at vi skal kjøre på videre, og det sa jeg til spillerne i garderoben.  Vi håper han kommer seg på beina, og at vi får se smilet hans på Stadion snart igjen, sier Brann-treneren.

PS! I går la Torp ut følgende oppdatering om sin helsetilstand via Twitter:

«Formen er etter forholdene god. Vi vet ingenting mer, men motet blir holdt oppe. Det er en følsom tid og vi setter stor pris på alle tanker.»