Torpedo-spiss til Sunderland

Siste fra Premier League!

(Dagbladet.no): Sunderland forsterker angrepet med Andres Oper, skriver nyhetsbyrået PA.

Den russiske klubben Torpedo Moskva bekrefter at estlenderen er i Storbritannia for å gjennomgå sin legetest i den nyopprykkede klubben.

Sunderland-manager Mick McCarthy prøver også å hente Damany Ralph (24). Jamaica-spissen er lagkamerat med Jørgen Jalland i russiske Rubin Kazan.

- Den engelske klubben har gitt oss et godt tilbud, men vi vil ikke slippe Ralph, sier Rubin-trener Kurban Berdyev til Sport-Express.

Tidligere i dag ble det også klart at Alan Stubbs er klar for Sunderland. Stopperens kontrakt med Everton gikk ut i sommer.

Clark helt hjem

Lee Clark har skrevet under for Newcastle. 32-åringen gikk gratis fra Fulham i sommer, og midtbanespilleren har trent med sin moderklubb den siste tida.

- Jeg har skrevet en korttidskontrakt, men jeg håper vi kan utvide den, sier Clark til Newcastles hjemmeside.

LANDSLAGSSPILLER: Andres Oper skal score mål for Sunderland i Premier League. Her for Estland mot Skottland. Foto: Scanpix/Reuters
LANDSLAGSSPILLER: Andres Oper skal score mål for Sunderland i Premier League. Her for Estland mot Skottland. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Manager Graeme Souness er ikke ferdighandlet, i dag sier skotten at for eksempel Michael Owen er velkommen til St. James\' Park.

- Mark Viduka, Nicolas Anelka og Michael Owen er alle toppspisser, fakta forteller det. De kan alle score 20 mål hver sesonge, og er slike spillere vi må lokke til klubben, sier manageren.

Camara til Wigan

Nyopprykkede Wigan handler også flittig. I dag ble klubben enig med Wolverhampton om en overgangssum for Henri Camara (26). Den raske angrepsspilleren var på utlån til Celtic og Southampton i fjorårssesongen.

Wigan er også nære ved å sikre seg midtbanespilleren Damien Francis fra Norwich.

Pub-spark koster Dunne tre måneder

Richard Dunne sparket mot pubveggen i sinne da lagkamerat Joey Barton havnet i slagsmål i Thailand. Nå viser undersøkelser at den irske stopperen brakk et bein i foten. Det betyr tre måneder på sidelinja.

- Richard er svært skuffet, han vil jo spille. Han var i blendende form på slutten av forrige sesong, og dette er et slag for oss. Men vi må bare komme oss videre, sier City-sjef Stuart Pearce.

Saha ikke til Monaco

Mens Owen kobles til Manchester United og andre engelske klubber, lanseres United-spiss Luis Saha som ny Monaco-spiss.

Men klubben selv avkrefter ryktene om at Saha skal til sitt hjemland.

- For øyeblikket skjer det ingenting, verken offisielt eller uoffisielt, sier Monaco-talsmann Pierre-Joseph Gadeau.

Kilder: PA, Sky Sports og BBC.

TIL PREMIER LEAGUE: Wigan er enige med Wolves om et kjøp av senegalesiske Henry Camara.
TILBAKE TIL START: Newcastle gir Lee Clark kontrakt, etter at han ble sluppet av Fulham.