Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Torres: - Spansk liga har best bredde

Men topplagene bedre i England. Enig?

(Dagbladet.no): Fernando Torres kan skyte Liverpool til nok en Champions League-finale. Og mens fansen i Liverpool håper på erkerivalen Manchester United som motstander, vil spanjolen gjerne treffe en gammel rival.

- Vi vil til finalen, og det ville vært stort å møte Barcelona, sier han til Radio Marca FM ifølge Press Association.

- Men først må vi gjennom semifinalen mot Chelsea, noe som ikke blir enkelt, innrømmer Liverpool-spissen.

Røkla er best i Spania

I den andre semifinalen møtes altså Barcelona og United, og dermed er det tre engelske lag blant de siste fire i Champions League.

Torres mener likevel bredden er bedre i gamlelandets øverste divisjon.

- Jeg tror de beste fire i England er bedre enn de de fire beste i Spania, spesielt når det gjelder stabilitet. Men resten av lagene er bedre i Spania, det er mer kvalitet der, sier 24-åringen.

Imponert over fansen

SPANSK SUKSESS I ENGLAND: Fernando Torres setter inn 2-1-målet mot Arsenal i kvartfinalen i Champions League. Foto: Lee Sanders, EPA/Scanpix
SPANSK SUKSESS I ENGLAND: Fernando Torres setter inn 2-1-målet mot Arsenal i kvartfinalen i Champions League. Foto: Lee Sanders, EPA/Scanpix Vis mer

Men når det gjelder supporterne, holder han en knapp på England.

- Her heier alle klubbenes supportere på eget lag, og på Anfield er atmosfæren eksepsjonell. Til og med når du mister viktige poeng hjemm, stopper de ikke å støtte deg, sier Torres.

Slik er det slett ikke i Spania. Da Barcelona slo ut Schalke i kvartfinalen på hjemmebane nylig, viftet supportene på Camp Nou med hvite tørkler som protest mot at Frank Rijkaard våget å bytte ut yndlingen Bojan Krkic.

• Si din mening: Hvilken liga har den største bredden?

image: Torres: - Spansk liga har best bredde
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media