Torres: -Jeg skal bli verdens beste igjen

Tror tiden som flopp er over.

 TUNG TID:  Fernando Torres har gjemt seg i skam etter å ha brent feite sjanser i løpet av sin Chelsea-karriere. Foto: Sang tan / AP / NTB scanpix.
TUNG TID: Fernando Torres har gjemt seg i skam etter å ha brent feite sjanser i løpet av sin Chelsea-karriere. Foto: Sang tan / AP / NTB scanpix.Vis mer

(Dagbladet): Få spillere har blitt så latterliggjort som Fernando Torres de siste årene. Etter overgangen fra Liverpool til Chelsea i 2011 har han blitt et yndet mobbeoffer for måltørke og store bommer.

Chelsea-spissen har scoret 15 mål på 56 kamper fra start for Chelsea.

Men den regjerende VM-og EM-mesteren er fast bestemt på å vise verden at han  fortsatt har rykket og målteften som ga han legendestatus i Atletico Madrid og Liverpool.

Vil bli Torres har blitt blitt linket bort fra Chelsea i sommer. Spanjolen innrømmer at han er smigret over interessen fra andre klubber. Men en overgang kommer ikke på tale. I et intervju med AS, gjengitt av Daily Mail røper Torres at han har helt andre planer.

- Jeg vil fullføre kontrakten min med Chelsea og fortsette å vinne pokaler, sier Torres.

Og ikke nok med det. Han skal bli verdens beste spiss. Igjen.

- Jeg vil bli verdens beste igjen i min posisjon, forteller spanjolen til avisa.

Mourinho-fan I intervjuet legger ikke spanjolen skul på sin beundring for Chelseas nye manager Jose Mourinho.  Torres er sikker på at han kan komme tilbake i gammel klasse under portugiserens ledelse.

- Det finnes ikke noe bedre sted enn Chelsea med Mourinho. Han er flink til å motivere meg. Vi kommer til å ha en prat. Men hans prestasjoner og pokaler snakker for seg selv, skryter Torres til Daily Mail.

Chelsea har blitt linket til flere spisser i sommer. Både Edison Cavani og Robert Lewandowski kan ende opp i London i løpet av sommeren vindu.

Men det skremmer ikke Torres.

Han er fast bestemt på å bli best i verden.